Vi hjälper dig med elektronisk faktura
InvoiceFriend hjälper företag som vill skicka elektroniska fakturor men som inte kan det på grund av begränsningar i sitt ekonomisystem.
Skapa ett konto
Det är gratis och tar bara en minut

Fördelar

Kom igång inom tio minuter
I InvoiceFriend beskriver du snabbt och enkelt hur era fakturor skall konverteras.
Kostnadsfritt för små fakturavolymer
Prova på innan du betalar. Med vårt gratisabonnemang kan du göra 10 konverteringar kostnadsfritt per månad.
Inga installationer eller mjukvara behövs
InvoiceFriend är helt webb-baserat och plattformsoberoende, allt du behöver är en webbläsare.
Obegränsat antal fakuralayouter
Har du flera olika fakturalayouter? Det hanteras smidigt i InvoiceFriend och kostar inget extra.
Ingen bindningstid
Inget av våra abonnemang har någon bindningstid, betala bara så länge som du använder tjänsten.
Stöd för alla kanaler
Vi stödjer fakturering av företag, privatpersoner samt kopping mot printbyrå. Vi har även stöd för factoring.
* Om ditt ekonomisystem inte kan exportera fakturor som pdf kan du installera en pdf-skrivare. Det är ett program som låtsas vara en vanlig skrivare men istället skapar en pdf av det du skriver ut. På så vis kan du använda ekonomisystemets vanliga utskriftsfunktion för att skapa en pdf-faktura.Det finns flera olika pdf-skrivare. En gratisvariant vi rekommenderar är CutePDF (www.cutepdf.com).

Välkommen till InvoiceFriend

Elektronisk fakturering är en tjänst som innebär stora fördelar både ekonomiskt som miljömässigt för de flesta företag. Tyvärr har inte alla ekonomisystem stöd för att skapa fakturor i de format som krävs. Det är här vi kommer in i bilden.

InvoiceFriend erbjuder en konverteringstjänst som gör att du kan skickar giltiga e-fakturor oavsett vilket ekonomisystem du använder.

Hur fungerar tjänsten?

Alla ekonomisystem kan på något sätt exportera eller skriva ut fakturor som PDF-filer*. InvoiceFriend kan efter lite inlärningshjälp konvertera dessa till e-fakturor, som du sedan skickar via din bank eller annan e-fakturapartner. Du kan läsa mer om detta längre ned på sidan.

Har ni stöd för alla mottagare?

E-fakturaformatet vi använder är BGC Invoice som är standard hos de flesta banker och operatörer. Vi stödjer e-faktura till företag (B2B), privatpersoner (B2C) och printbyråer (porto och print). Vi har även stöd för factoring.

Vad kostar det?

Som ny kund börjar du med ett gratisabonnemang där vi bjuder på 10 konverteringar per månad. Vi vill att du i lugn och ro skall kunna testa om vår tjänst passar dina behov utan att betala en krona innan du är nöjd.

För större behov har vi betalabonnemang prissatta utifrån faktureringsvolym. Betalning sker i förskott månadsvis med konto/kreditkort. Det finns inga uppstarts- eller andra dolda kostnader. Inte heller finns det någon bindningstid utöver den förbetalda månaden.

För mer information, se Priser & Villkor

InvoiceFriend i fem enkla steg

1. Skapa ett konto
Börja med att skapa ett konto. Det är gratis och vi bjuder på 10 fakturor i månaden. Om du vill skicka fler fakturor så erbjuder vi abonnemang med större volymer.
2. Visa oss era fakturor
Ladda upp en typisk faktura i PDF-format och följ instruktionerna för att visa oss hur framtida fakturor skall tolkas. Har du flera typer av fakturor? Inga problem, det är bara att ladda upp en i taget.
3. Lägg in bankuppgifter
För att fullt ut skapa e-fakturor behöver vi kompletterande information som du får från din bank/operatör. Vill du bara utvärdera InvoiceFriend kan du hoppa över vissa uppgifter.
4. Konvertera fakturorna
Nu kan du ladda upp fakturor och få dem konverterade. Du får information om hur konverteringen har gått och har möjlighet att ladda ner fakturorna som en e-fakturafil.
5. Ladda upp till din bank
Ladda upp e-fakturafilen till din bank/operatör som vidarebefodrar den till mottagaren.
InvoiceFriend är en produkt från Monter AB

Läs våra användarvillkor
Så använder vi cookies

Monter AB

Baltzar von Platens gata 5
SE-112 42 Stockholm
Sweden

Kontakta oss

+46 8-545 882 30
contact@monter.com www.monter.com